fbpx
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΟ ΤΗΓΑΝΙ 30εκ.ANKOR

Κωδ: 832156
Τηγάνι από μαντέμι 30εκ. με 100% φυσική επίστρωση (seasoned) με φυτικό λάδι κ έτοιμο για χρήση.Κατάλληλο για χρήση σε όλες τις εστίες,τις ψησταριές μπάρμπεκιου κ τους φούρνους.Παρέχει εξαιρετική κατανομή κ διατήρηση θερμότητας για ένα ομοιόμορφο μαγείρεμα
Κυβικό ανά τεμάχιο: 0,006
Τεμάχια ανά συσκευασία: 4
Ύψος προϊόντος (cm): 6
Μήκος προϊόντος (cm): 46
Πλάτος προϊόντος (cm): 30.5
Βάρος Τεμαχίου (kg): 3,475

Επιπλέον πληροφορίες

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ-ΦΡΟΝΤΙΔΑ Βήμα 1: Αφού τελειώσετε με το μαγείρεμα, αφήστε το μαντεμένιο σκεύος σας να κρυώσει εντελώς, πριν το ξεπλύνετε με ζεστό νερό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μικρή ποσότητα σαπουνιού. Για επίμονους λεκέδες, σιγοβράστε λίγο νερό για 3-5 λεπτά και μετά χρησιμοποιήστε τη ξύστρα αφού κρυώσει το τηγάνι. Βήμα 2: Στεγνώστε αμέσως και προσεκτικά με ένα πανί χωρίς χνούδι ή χαρτοπετσέτα. Στα μαντεμένια σκεύη δεν αρέσει η συνεχής επαφή με το νερό. Εάν παρατηρήσετε λίγο μαύρο υπόλειμμα στην πετσέτα σας, είναι απλώς το seasoning και είναι απολύτως φυσιολογικό. Βήμα 3: Περάστε με ένα λεπτό στρώμα λαδιού μαγειρέματος ή σπρέι seasoning την επιφάνεια του μαγειρικού σκεύους σας. Χρησιμοποιήστε μια χάρτινη πετσέτα για να σκουπίσετε την επιφάνεια μέχρι να μην παραμείνει υπολείμμα λαδιού. ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-SEASONING Βήμα 1:Περάστε με ένα λεπτό στρώμα λαδιού μαγειρέματος ή σπρέι seasoning την επιφάνεια του μαγειρικού σκεύους σας. Χρησιμοποιήστε μια χάρτινη πετσέτα για να σκουπίσετε την επιφάνεια μέχρι να μην παραμείνει υπόλειμμα λαδιού. Βήμα 2: Τοποθετήστε το σκεύος ανάποδα στο φούρνο . Τοποθετήστε ένα μεγάλο φύλλο ψησίματος ή αλουμινόχαρτο στην κάτω σχάρα. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς C για μία ώρα. Αφήστε το να κρυώσει.
Για διαγραφή από το newsletter πατήστε εδώ
 

Έχετε Ερωτήσεις?

Λογοθέτου 4 και Οικονομίδου,
Περιστέρι Τ.Κ.12132

Τηλ: 210-5786830, 210-5786831
Fax: 210-5786832

Ακολουθήστε μας


e-genius.gr ...intelligent web software